(Przenieś do…)
STRONA GŁÓWNA
PRZELICZNIK KULINARNY
POLITYKA PRYWATNOŚCI
PRZEPISY OD A DO Z
WSPÓŁPRACA
▼
piątek, 4 listopada 2022
NALEŚNIKI Z KONFITURĄ Z NEKATYRYNEK
›
Naleśniki to jest coś co nigdy sie nie znudzi. Tym razem są to tradycyjne cienkie crepes z nutką jesiennego smaku czyli domową konfiturą z ...
1 komentarz:
wtorek, 1 listopada 2022
GRZYBOWY CREME BRULEE
›
Creme Brulee to francuski deser na bazie śmietanki, jajek i cukru. Tym razem jednak zamiast śmietanki, jajek i cukru - grzyby, parmezan i t...
poniedziałek, 5 września 2022
TAJSKA HERBATA MROŻONA
›
Thai Ice Tea to najpopularniejsza mrożona herbata. Dodaje się do niej przyprawy korzenne i mleko. W Tajlandii używa się dodatkowo wody kwia...
niedziela, 28 sierpnia 2022
SAŁATKA OWOCOWO-WARZYWNA Z PANIEROWANĄ FETĄ
›
2 garście rukoli 250 g malin 1 op.sera typu feta 2 gruntowe ogórki garść borówek 30 g orzechów włoskich pieprz część cebulowa: 1/2 szt czerw...
czwartek, 12 listopada 2020
TORT NALEŚNIKOWY PODWÓJNIE CZEKOLADOWY
›
Naleśniki jadamy pod różna postacią. Na słodko, na słono. Te klasyczne a także amerykańskie czy japońskie. Tym razem jest to tort naleśnikow...
6 komentarzy:
wtorek, 3 listopada 2020
SERNIK Z JAJEM
›
Sernik tylko na słodko? Nie! Ten jest idealnie puszysty, idealnie marchewkowy. Idealnie smaczny. Wygląda i smakuje nieziemsko. Nada się zaró...
5 komentarzy:
poniedziałek, 26 października 2020
BROWNIE ZE ŚLIWKĄ
›
Brownie to amerykańskie czekoladowe ciasto. Przygotowuje się je z jajek, cukru, masła, gorzkiej czekolady i niewielkiej ilości mąki. Często...
6 komentarzy:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer