
Składniki:
400 g mleka skondensowanego słodzonego
3 łyżki kawy rozpuszczalnej
80 ml wody
200 ml wódki
pianki marshallow
Kawę rozpuścić z wodzie. Do kawy dolać mleko skondensowane oraz w wódkę. Wszystko wymieszać. Zostawić w butelce na 2 dni aby smaki przegryzły się.
PROPOZYCJA PODANIA: Podawać z opieczonymi piankami marshallow
Bardzo podoba mi sie ten pomysł, w sam raz na babski spotkanie ;)
OdpowiedzUsuńSztos! Zbliżają się u mnie same uroczystości więc na pewno skorzystam ❤️Pozdrawiam
OdpowiedzUsuńUwielbiam wszystko co zawiera w swoim składzie kawę.
OdpowiedzUsuńKawa z alkoholem i jeszcze pianki. Kusząco!
OdpowiedzUsuńJest kawa??? Biorę w ślepo! Przepis prosty, smak niebiański. Brakuje mi tylko pianek, ale to nie problem. Zanim się procent przegryzie...będę z piankami!
OdpowiedzUsuńobłęd! :D domowy likier robiłam tylko raz i muszę przyznać, że smakował o niebo lepiej od kupnego, a że kawę uwielbiam, to spróbuję zrobić teraz ten z Twojego przepisu, dzięki! :)
OdpowiedzUsuńWygląda obłędnie, mniam! Pychotka :) poproszę dziś na deser :)
OdpowiedzUsuńNo! I to jest przepis! Już mi się podoba! ♥️♥️♥️ Biorę!♥️
OdpowiedzUsuń