1 łyżka mąki razowej żytniej
3 jajka
1 opakowanie sera feta
2 pieczarki
1 łyża kukurydzy
1 op. pasztetu wielkopolskiego
2 łyżki oleju rzepakowego
szczypta przyprawy warzywnej
szczypta słodkiej papryki w proszku
świeża bazylia
świeże oregano
1 łyżeczka proszku do pieczenia
Nagrzewamy grilla.
Białka ubijamy na sztywną pianę.
Foremki do muffinek spryskujemy oliwą. Przelewamy ciasto do foremek. Na wierzch układamy ser i posiekane zioła. Grillujemy ok 20-30 minut pod zamkniętym grillem
Stosuję rafinowany olej rzepakowy w swojej kuchni i cenię go za to, że nie tylko podkreśla smak moich potraw, ale także sprawia, że dbam o zdrowie moich najbliższych.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za każdy komentarz.