Uwielbiam awokado i nie wyobrażam sobie życia bez niego. Es alpukat to słynny indonezyjski przysmak. Tradycyjnie w Indonezji kawa ta podawana jest z mlekiem skondensowanym.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg3tQ4gO9vmafutWBIOe6bfI5cmH39Mu-q5bzjFgEHSIO0l-j4RM-r5kuZ8cDxeyR0QSl4NbguUeL2kVeR2uUuTGQpN7MVOCDv5Sn81V5J-qDdBx0Sx9AaCtock89ySQDuCxf3azwvjwh0/s320/PSX_20200427_101623.jpg)
Awokado jest bardzo zdrowe: obniża zawartość cholesterolu i reguluje ciśnienie we krwi. Awokado to bogate źródło witaminy C, A i E.
Składniki:
1 awokado
1 filiżanka kawy schłodzonej
1/2 op mleczka kokosowego
3 łyżeczki syropu klonowego
Wszystkie składniki zblendować aż masa stanie się puszysta i jednolita.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Dziękuję za każdy komentarz.